Monipuoliset kosmetologipalvelut ammattitaidolla!

Kasvohoidot

Kasvohoidot toteutan korkealuokkaisella Anna Lotan PRO -tuotesarjalla. Tuotteet ovat biomimeettisiä eli niissä on käytetty ainesosia, joita ihosta löytyy luonnostaan ja joita iho sietää hyvin. Lisäksi tuotteissa on hyödynnetty mm. Kuolleenmeren mineraaleja.

Vaikka kosmetologi hoitaakin ensisijaisesti tervettä ihoa, pystyn Anna Lotan PRO -sarjan hoidoilla ja tuotteilla auttamaan hieman haasteelisemmankin ihon hoitamisessa.

Anna Lotan PRO tuotteilla on saatu hyviä ihonhoidollisia tuloksia atooppisen ihon, aknen, rosacean (ruusufinni), ikääntyvän ihon ja valovaurioituneen ihon hoidossa.

Voit kääntyä luottamuksella kaikissa ihonhoidollisissa kysymyksissäsi puoleeni.Sokeroinnilla iho sileäksi


Sokerointi on tehokas ja hygieeninen tapa poistaa häiritseviä ihokarvoja. Se on hellävaraista iholle, sillä karva poistetaan karvan kasvusuuntaan, joten se ei tartu eläviin ihosoluihin ja karvat eivät katkeile. Sokerointi on myös tehokas kuorinta iholle: se poistaa kuolleet ihosolut jättäen ihon silkinpehmeäksi.

Sokeroinnilla saadaan vähennettyä ja heikennettyä karvoitusta tehokkaasti.  Säännöllinen sokerointi  myös hidastaa karvojen kasvua ja tekee niistä hennompia. Sokerointiin tultaessa karvojen pituuden olisi hyvä olla vähintään 3 mm, mutta maksimipituutta karvoille ei ole. Sheivauksesta tulisi olla noin 2-3 viikkoa aikaa. Sokerointi sopii sekä naisille että miehille.

Sokeroinnin jälkeen karvat pysyvät poissa noin 3-6 viikkoa.

Sokeroinnissa käytän kotimaista Hilla Hellä -sarjaa.


Brasilialaisessa sokeroinnissa eli brassissa intiimialueelta poistetaan kaikki ihokarvat tai jätetään pieni alue asiakkaan toiveen mukaisesti.

Kun olet tulossa ensimmäistä kertaa Brasilialaiseen sokerointiin, ihokarvan olisi hyvä olla noin 2 cm pitkää. Karvojen kannattaa antaa kasvaa 2-3 viikkoa ennen sokerointia. Halutessasi voit myös kuoria sokeroitavan alueen  pari päivää ennen toimenpidettä. Kuorinta helpottaa mahdollisten sisäänkasvaneiden karvojen sokeroimista. Älä kuitenkaan kuori ihoa edeltävänä päivänä, sillä myös sokerointi kuorii ihoa. Kosteusvoidetta ei myöskään tule laittaa iholle sokerointipäivänä, sillä kosteusvoide voi hankaloittaa sokerin tarttumista.

Jokaisen brassin teen asiakasta kuunnellen ja pidän huolen, että sinulla on mukava olla sokeroinnin aikana. Karvanpoisto suoritetaan aina niin nopeasti ja kivuttomasti kuin mahdollista. Täysin kivuton toimenpide sokerointi ei kuitenkaan ole. Kivun tunteminen on myös hyvin henkilökohtaista.

Suosittelen käymään pesulla ennen brasilialaiseen sokerointiin tuloa.

Sokeroinnin jälkeen vältä hikoilua, aurinkoa ja  solariumia 24h. Myös deodoranttia, hajuvesia ja itseruskettavia olisi hyvä välttää 24h. Älä kuori sokeroitua aluetta kolmeen päivään. Tämän jälkeen suosittelen kuorimaan alueesta riippuen kerran tai kaksi viikossa. Kostuta ihoa säännöllisesti laadukkaalla kosteusvoiteella. Säännöllinen kosteutus ja kuoriminen ehkäisee sisäänkasvaneiden karvojen muodostumista.Rentouttavat hieronnat

Kun kaipaat rentouttavaa hierontaa, voit valita Klassisen kokovartalohieronnan, Kuumakivihieronnan, Niska-hartiahieronnan, Aromahieronnan tai Kuorivan 3 in 1 hieronnan.


Klassinen Hieronta on kokovartalolle tehtävä lihaksia rentouttava hieronta. Hoidon alkuun tulee kuivaharjaus, joka pehmentää ihoa, tasoittaa ihon sävyä ja poistaa kuollutta ihosolukkoa. Kuivaharjaus myös elvyttää verenkiertoa, mikä tehostaa kuona-aineiden poistumista. Iho jää ihanan pehmeäksi kuivaharjauksen jälkeen.


Kuumakivihieronta tehdään erikokoisilla vedessä lämmitetyillä basalttikivillä. Hieronta rentouttaa koko kehon ja mielen sekä laukaisee lihasjännittymiä. Hieronta myös tehostaa aineenvaihduntaa ja lymfakiertoa. Kuumakivihieronta tasapainottaa hermoston toimintaa ja nopeuttaa kuona-aineiden poistumista. Lämpö auttaa myös lievittämään kipuja.


Aromahieronta tehdään eteerisillä öljyillä. Hierontaliikkeet ovat rauhallisia ja kevyempiä kuin klassisessa hieronnassa. Asiakas saa itse valita käytettävän öljyn toivotun vaikutuksen mukaan. Vaihtoehtoina on rentouttava, virkistävä, lihaksia rentouttava ja lymfakiertoa parantava öljy. Öljyt imeytyvät ihoon ja hengitysteiden kautta verenkiertoon ja vaikuttavat hajuaistin kautta myös keskushermostoon. Öljyt poistuvat terveestä elimistöstä uloshengityksen, hien ja virtsan välityksellä yleensä 3-4 tunnissa. Hoidon jälkeen asiakkaan olo on hyvin levollinen ja rentoutunut.


Niska-hartiahieronta on yksi parhaita keinoja lievittää jännitystä ja kipua niska-hartia-alueella. Täydellinen vastalääke istumatyötä tekeville.


Kuoriva hieronta on todellinen 3 in 1 hoito. Kokovartalon hieronta tehdään vartalokuorinnalla, joka poistaa kuolleet ihosolut ja tekee ihosta pehmeän. Hieronta rentouttaa lihaksia, vähentää turvotuksia, vilkastuttaa verenkiertoa ja lisää hapen ja ravinteiden kulkua.
Kestotaivutuksella ja kulmien laminoinnilla säihkettä katseeseen!


Kestotaivutuksella taianomainen muutos omille ripsille ilman ripsienpidennyksiä. Sopii myös lyhyille ripsille. Kestotaivutus tuo ripsiisi luonnollista kaarevuutta, etkä tarvitse enää taivuttimia. Hoidon yhteydessä ripset myös värjätään. Vaikutus kestää ripsissä noin 6-8 viikkoa, jonka jälkeen käsittely voidaan uusia.


Kulmien laminoinnilla tuuheat ja näyttävät kulmakarvat. Kulmat käsitellään permanenttiaineella, jolloin karvat pehmenevät ja ne saadaan muotoiltua tuuheammaksi ja paksummaksi. Kulmat myös kestovärjätään hoidon yhteydessä. Vaikutus 4-8viikkoa.
Tilauspalvelut

Haluaisitko tehdä sinunkin kodistasi kauneushoitolan päiväksi? Oli kyseessä sitten juhliin valmistautuminen, ystävän yllättäminen tai ihan vain rentoutuminen arjen keskellä, Salong Saarenkedon kotipalvelut ovat oiva apu näihin tarpeisiin. Voit ottaa itsellesi vaikka kokonaisen hemmottelupäivän useammilla hoidoilla tai pyytää ystäväsikin mukaan hemmoteltavaksi. 

Kotipalvelujen hoitojen minimihinta on 50€ + vähintään 5€ matkakustannus. Matkakustannukset sovitaan jokaisen asiakkaan kanssa tapauskohtaisesti.

Olen ollut mukana monissa erilaisissa tilaisuuksissa, kuten baby showereissa, polttareissa ja erilaisissa naistenilloissa. Ota yhteyttä, niin mietitään teidän tilaisuuteen sopivaa kokonaisuutta yhdessä!

Jätä yhteydenottopyyntö tähän, niin olen teihin mahdollisimman pian yhteyksissä!