Hieronnat

Hieronta rentouttaa lihaksia ja mieltä. LUXin hierontavalikoimasta löydät klassista hierontaa, kuumakivihierontaa ja niska-hartiahieronnan.


Klassinen hieronta

Klassinen hieronta on kokovartalolle tehtävä lihaksia rentouttava hieronta. Hoidon alkuun tulee kuivaharjaus, joka pehmentää ihoa, tasoittaa ihon sävyä ja poistaa kuollutta ihosolukkoa. Kuivaharjaus myös elvyttää verenkiertoa, mikä tehostaa kuona-aineiden poistumista. Iho jää ihanan pehmeäksi kuivaharjauksen jälkeen. Kuivaharjauksen jälkeen tulee lämpimät kääreet ja tämän jälkeen tehdään 60 min kokovartalohieronta.


Kuumakivihieronta

Kuumakivihieronta tehdään eri kokoisilla vedessä lämmitetyillä basalttikivillä. Hieronta rentouttaa koko kehon ja mielen sekä laukaisee lihasjännittymiä. Hieronta myös tehostaa aineenvaihduntaa ja lymfakiertoa. Kuumakivihieronta tasapainottaa hermoston toimintaa ja nopeuttaa kuona-aineiden poistumista. Lämpö auttaa myös lievittämään kipuja.


Niska-hartiahieronta

Niska-hartiahieronta on yksi parhaita keinoja lievittää jännitystä ja kipua niska-hartia-alueella. Täydellinen vastalääke istumatyötä tekeville.