Nenna

Vuonna 2018 sain lahjakortin Tampereelle Kauneuskoulutus Baroquen opiskelijahoitolaan. Olin jo pidempään kärsinyt epäpuhtaasta ihosta, jota olin yrittänyt hoitaa eri tuotteilla, tuloksetta. Varasin siis ajan Baroqueen kasvohoitoon. 

Kasvohoito oli upea ja rentouttava kokemus mekaanisesta ihonpuhdistuksesta huolimatta. Kosmetologiopiskelijan tiedot ja asiantuntevuus tekivät minuun vaikutuksen. Minäkin halusin ymmärtää ihoa ja sen toimintoja paremmin ja siitä lähtikin kytemään ajatus kosmetologina työskentelemisestä. Muutaman kuukauden päästä aloitinkin opintoni Kauneuskoulutus Baroquessa.


Kahden vuoden päästä valmistuin kosmetologiksi. Valmistuessani Baroque-kosmetologiksi Kauneuskoulutus Baroque palkitsi minut menestymisestäni opinnoissani opetusneuvos Una Nuotion stipendillä.

Halusin avata kauneushoitolan Sahalahteen, sillä täältä puuttuivat kokonaan kauneudenhoitoalan-palvelut. Hoitola sai nimekseen Salong Saarenketo ja salonki toimikin kotini yhteydessä. 

Asiakkaat alkoivat hyvin löytämään salonkiini ja työt lisääntyivät mukavasti. Aloin haaveilemaan kokonaan omasta liiketilasta, sillä työn ja kodin yhdistäminen vaati toisinaan veronsa. Sahalahden yrittäjätalosta löytyi sitten vapaata tilaa, johon minulle remontoitiin kokonaan uudet tilat! Uudelle hoitolalle halusin myös antaa uuden nimen. Nimeä lähdin rakentamaan ajatuksesta luxusta arjen keskellä. Studio LUX.


Opiskelujeni loppupuolella aloitin myös toimimaan Anna Lotan PRO -Finlandin maahantuonti-tiimissä tuotekouluttajana. Tämä onkin tuonut minulle aivan uudenlaista näkökulmaa ihonhoitoon ja ihonhoitotuotteisiin. 

Tuotekouluttajana työni puolesta olen myös päässyt vierailemaan eri puolella Suomea sekä kouluttamassa uusia kosmetologeja sarjaan, että pitämässä myynninedistämispäiviä heille. On ollut iso rikkaus päästä tapaamaan alan kollegoita ja näkemään heidän upeita kauneushoitoloita. Tuotteet ovat tulleet niin hyvin tutuksi, että tunnen ne kuin omat taskuni.


Nyt pääsenkin jakamaan omia oppejani ja tietoani ihon toiminnasta ja ihonhoidosta asiakkailleni. Erityisen lähellä sydäntäni onkin ihonhoito ja kasvohoidot. Sain hoidettua oman akneni ja nyt haluankin auttaa sinua ihonhoidossa, olipa siinä ongelmia tai ei. 

Jokaisen kasvohoidon aloitan ihoanalyysilla, jonka pohjalta suunnittelen juuri sinun ihollesi parhaimman hoidon. Sinun ei siis tarvitse tietää etukäteen minkä hoidon valitset.