Ajan varaat kätevimmin sähköisestä ajanvarauskalenterista. Mikäli kalenterista ei löydy sinulle sopivaa ajankohtaa, ota yhtettä niin katsotaan, jos löydettäisiin sopiva aika. Hoitojen aikana en vastaa puhelimeen, mutta soitan takaisin niin pian kuin mahdollista.

Saavuthan ajoissa paikalle! Yli 15 minuutin myöhästyminen voi johtaa palvelun supistamiseen tai perumiseen.

Eikö ajanvarauskalenteri näy? Paina tästä niin linkki aukeaa uuteen välilehteen.

Varausehdot:

Ajanvarausta varten asiakkaalta pyydetään puhelinnumero sekä sähköposti- tai kotiosoite. Asiakas on velvollinen luovuttamaan edellä mainitut tiedot palveluntarjoajalle. Tietoja käytetään ajanvarauksen vahvistamiseen sekä mahdollisten laskutusasioiden hoitamiseen.

Palveluntarjoaja huolehtii asianmukaisesta asiakastietorekisterin ylläpitämisestä. Palveluntarjoaja ei luovuta pyydettyjä tietoja kolmansille osapuolille.

Asiakas on velvollinen perumaan varatun ajan hyvissä ajoin ennen varattua aikaa. Peruutuksissa noudatetaan alla olevia peruutusehtoja.

Peruutusehdot:

Ajan peruutus tai siirtäminen yli 48h ennen varattua aikaa veloituksetta.

Ajan perumisesta tai siirtämisestä alle 48h ennen varattua aikaa, peritään 50% varatun palvelun/palvelujen kokonaishinnasta.

Sairastapauksessa ajan siirtäminen on maksutonta. Ajan peruuttamisesta peritään maksu yllämainittujen ehtojen mukaisesti.

Ajalle saapumatta jättämisestä peritään koko hoidon hinta.

Palveluntarjoaja perii peruutusehtojen mukaiset maksut laskulla. Lasku toimitetaan joko sähköpostiin tai kotiosoitteeseen.