Polttarit

Perinteikkääseen polttaripäivään kuuluu morsiamen hemmottelu. Polttarihoitoja valikoidessa voitte hyödyntää Studio LUXin valmiiksi suunniteltuja polttaripaketteja tai voimme yhdessä räätälöidä juuri morsiamen näköisen hoitokokonaisuuden. 

Studio LUXin viihtyisä hoitola tarjoaa varmasti rentouttavan hetken morsiamen päivään. Morsian onkin helppo tuoda hoitolaan siksi aikaa, kun muu polttariväki tekee valmisteluja illan muuta ohjelmaa varten.

Studio LUX sijaitsee vain 20 minuutin ajomatkan päässä Sappeen lomakeskuksesta. Lähes kaikki polttaripaketeista on mahdollista toteuttaa myös muualla kuin hoitolalla, kuten Sappeessa. Tällöin hoidon hintaan lisätään matkakulut (alkaen 20 €).

Polttaripaketit:

1. Morsiamen freesaus 

Quick Peel -kasvohoito, Fresh Up -jalkahoito ja niskahartiahieronta

Kesto n. 85 min

 1. Quick Peel: Tehokas kasvohoito joka kirkastaa ja puhdistaa ihoa. Sisältää ihoanalyysin, alkupuhdistuksen, ihotyypin mukaisen hedelmähappokuorinnan, hyaluronihapponaamion ja loppuvoiteet
 2. Fresh Up -jalkahoito: Pehmittävä ja kosteuttava naamio, raspaus ja kynsien lakkaus
 3. Niskahartiahieronta

110 €

2. Klassista Kauneutta

Klassinen kasvohoito ja klassinen jalkahoito 

Kesto n. 90 min

 1. Klassinen kasvohoito: Ihoanalysi, alkupuhdistus, ihotyypinmukainen kuorinta, 20 min kasvohieronta, naamio ja loppuvoiteet.
 2. Jalkahoito: Pehmittävä naamio jaloille, kovettumien poisto, kynsien lyhennnys ja lakkaus sekä jalkahieronta.

115 €

3. Relax -hoito

Klassinen kasvohoito, pehmittävä naamio jaloille ja jalkahieronta 

Kesto n. 90 min

 1. Klassinen kasvohoito: Ihoanalyysi, alkupuhdistus, ihotyypin mukainen kuorinta, 25 min kasvohieronta, naamio ja loppuvoiteet
 2. Hieronta jaloille: Pehmittävä ja kosteuttava jalkanaamio, sekä lihaksia rentouttava jalkahieronta

90 €

4. Chillax -hoito

Kuivaharjaus ja klassinen hieronta ja lempeä kasvohoito

Kesto n. 105 min

 1. Kuivaharjaus ja klassinen hieronta: Koko vartalon kuivaharjaus (kuorii, pehmentää ja tasoittaa ihoa), lämpimät kääreet ja koko vartalon hieronnan
 2. Lempeä kasvohoito: Ihoanalyysi, alkupuhdistus, entsymaattinen kuorinta, 25 min kasvohieronta, naamio ja loppuvoiteet.

105 €

5. DeLUXe -hoito (Toteutettavissa vain hoitolalla)

LUXus kasvohoito, parafiinihoito käsille ja jalkahoito

Kesto n. 120 min

 1. LUXus kasvohoito: Ihon tarpeiden mukainen kasvohoito + silmänympärysihon hoito ja ripsien ja kulmien kestovärit.
 2. Parafiinihoito käsille: Käsien kuivaharjaus + lämpimät kääreet ja ihoa lämmittävä ja syväkosteuttava parafiininaamio.
 3. Jalkahoito: Pehmittävä ja kosteuttava naamio, kovettumien poisto, kynsien lyhennys, viilaus ja lakkaus sekä jalkahieronta

165 €