Hoitopaketit

Studio LUXin hoitopaketit ovat hyvä valinta kun haluat usemman hoidon kerralla, tai pidempää hemmottelua itsellesi tai läheisellesi. Pakettihoitojen hinnat on laskettu niin, että tulee halvemmaksi ottaa ueampi hoito kerralla, kuin yksitellen. Jos et löydä listalta sinulle sopivaa hoitoa, ota yhteyttä ja suunnitellaan sinulle sopiva hoitokokonaisuus.


Talven Hehku /            Talven Hehku LUX

Lämpöä talven pakkasten keskelle! Tämä ihana hoitokonaisuus lämmittää koko kropan. Talven Hehku hoitoon kuuluu selän kuumakivihieronta, kasvoille klassinen kasvohoito + naamion imeytys kuumavasaralla ja käsille lämmin parafiininaamio.

Talven Hehku LUX hoitoon kuuluu koko vartalon kuumakivihieronta, kasvoille klassinen kasvohoito kultanaamiolla + naamion imeytys kuumavasaralla ja käsille lämmin parafiininaamio.

DeLUXe -hoito

Hoitoon kuuluu LUXus kasvohoito, jalkahoito ja parafiinihoito käsille.

Kasvoille ihoanalyysin perusteella joko Timanttinen kasvohoito, Kiinteyttävä Ultraääni kasvohieronnalla tai First of All -kasvohoito korkeataajuus käsittelyllä. Ripsien ja kulmien värjäys sekä silmänympärsihon hoito.

Hoito sisältää jaloille pehmittävän naamion, kovettumien poiston, kynsien lyhennyksen ja viilauksen sekä jalkahieronnan

Hoito sisältää käsille kuorinnan, kosteuttavan käsivoiteen ja parafiininaamion.

Relax-hoito

Hoitoon kuuluu jalkoja pehmittävä ja kosteuttava naamio, jalkahieronta sekä klassinen kasvohoito. 

Hoito sisältää kasvoille alkupuhdistuksen, ihoanalyysin, kuorinnan, 25 min kasvohieronnan, naamion ja loppuvoiteet. Hoito sisältää jaloille kosteuttavan ja pehmittävän naamion ja jalkahieronnan.

Klassista Kauneutta

Hoitoon kuuluu klassinen kasvohoito sekä klassinen jalkahoito

Hoito sisältää kasvoille alkupuhdistuksen, ihoanalyysin, kuorinnan, 25 min kasvohieronnan, naamion ja loppuvoiteet.

Hoito sisältää jaloille: pehmittävän naamion, kovettumien poiston, kynsien lyhennyksen ja viilauksen sekä jalkahieronnan.

Chillax-hoito

Hoitoon kuuluu kuivaharjaus, lämpimät kääreet, klassinen hieronta, ja hellävarainen kasvohoito.

Hoito alkaa koko vartalon kuivaharjauksella, joka pehmentää ihanasti ihoa. Kuivaharjauksen jälkeen vartalo käydään läpi lämpimillä kääreillä. Tämän jälkeen tehdään lihaksia rentouttava hieronta selälle, niskahartiaseudulle sekä jaloille. Kasvoille tehdään hellävarainen entsymaattinen kuorinta, kasvohieronta ja rauhoittava loppunaamio.. 


Kuivaharjaus pehmentää ihoa, tasoittaa ihon sävyä ja poistaa kuollutta ihosolukkoa. Se myös elvyttää verenkiertoa, mikä tehostaa kuona-aineiden poistumista. Iho jää ihanan pehmeäksi. Kuivaharjauksen jälkeen tulee lämpimät kääreet ja tämän jälkeen tehdään tunnin rentouttava kokovartalohieronta. Hieronnan päätteeksi tulee ihoanalyysin mukaisesti toteutettava kasvohoito, johon kuuluu 20 minuutin kasvohieronta. Lopuksi tulee ihoa intensiivisesti kosteuttava vartalovoide. Hoidon päätteeksi keho ja mieli ovat rentoutuneet ja iho on silkinpehmeä.