Kasvohoidot ja erikoiskasvohoidot

Studio LUXilta löydät monipuolisen kasvohoitotarjonnan kaikille ihon tarpeille. Kasvohoidot toteutetaan korkealaatuisella Anna Lotan PRO -sarjalla. Kasvohoito sopii kaikille iästä ja ihon kunnosta riippumatta. Kasvohoidon alkuun tehdään aina ihoanalyysi, jonka pohjalta hoito suunnitellaan. Sinun ei siis tarvitse tietää minkä hoidon varaat.

Sokerointi

Sokerointi on tehokas ja hygieeninen tapa poistaa häiritseviä ihokarvoja. Sokeroinnilla saadaan vähennettyä ja heikennettyä karvoitusta tehokkaasti. Säännöllinen sokerointi myös hidastaa karvojen kasvua ja tekee niistä hennompia. Sokerointi sopii sekä naisille että miehille!

Hieronnat

Hieronta tuo hyvän mielen, vähentää stressiä ja ennaltaehkäisee erilaisia vaivoja. Valikoimasta löydät klassinen koko vartalon hieronnan, kuumakivihieronnan ja niska-hartiahieronnan.

Kestotaivutus

Kestotaivutuksella saat luonnollista näyttävyyttä ripsiisi. Ripset taivutetaan tyvestä ylöspäin, mikä tuo ripsiin pituutta avaten samalla katsetta.

Taivutus kestää ripsissä 6-8 viikkoa, minkä jälkeen taivutus voidaan uusia. 


Kädet ja kynnet

Kauniit kädet ja kynnet huomataan.

Studio LUXilta löydät klassisen manikyyrin, geelilakkaukset ja parafiinihoidot.Polttarit ja naistenillat

Suunnitteletko kaveriporukalla tai yrityksellesi hemmottelu- tai virkistyspäivää? Oletteko järjestämässä polttareita ja haluaisitte morsiamelle hemmotteluhetken? Studio LUX haluaa olla mukana tekemässä teidän päivästä rentouttavan.

Kulmien laminointi

Laminoinnilla saat kulmiisi ryhtiä, väriä, tuuheutta ja kiiltoa. Laminointi on ihanteellinen jos kulmasi ovat ohuet, ovat vaikeasti hallittavissa tai kasvavat alaspäin.

Laminointi kestää kulmissa 3-6 viikkoa, minkä jälkeen käsittely voidaan uusia.


Jalkahoidot

Säännöllinen jalkahoidoissa käynti auttaa ennaltaehkäisemään jalkojen ihon ja kynsien ongelmia. Valikoimasta löydät sekä klassisen jalkahoidon että LUXus jalkahoidon.

Hoitopaketit

Studio LUXin hoitopaketit ovat hyvä valinta kun haluat usemman hoidon kerralla, tai pidempää hemmottelua itsellesi tai läheisellesi. Pakettihoitojen hinnat on laskettu niin, että tulee halvemmaksi ottaa ueampi hoito kerralla, kuin yksitellen. Jos et löydä listalta sinulle sopivaa hoitoa, ota yhteyttä ja suunnitellaan sinulle sopiva hoitokokonaisuus.