Palvelut 

Kasvohoidot

Studio LUXilta löydät monipuolisen kasvohoitotarjonnan kaikille ihon tarpeille. Kasvohoidot toteutetaan korkealaatuisella Anna Lotan PRO -sarjalla. Kasvohoito sopii kaikille iästä ja ihon kunnosta riippumatta. Kasvohoidon alkuun tehdään aina ihoanalyysi, jonka pohjalta hoito suunnitellaan. Sinun ei siis tarvitse tietää minkä hoidon varaat.


Kestotaivutus

Kestotaivutuksella saat luonnollista näyttävyyttä ripsiisi. Ripset taivutetaan tyvestä ylöspäin, mikä tuo ripsiin pituutta avaten samalla katsetta.

Taivutus kestää ripsissä 6-8 viikkoa, minkä jälkeen taivutus voidaan uusia. 

Kulmien laminointi

Laminoinnilla saat kulmiisi ryhtiä, väriä, tuuheutta ja kiiltoa. Laminointi on ihanteellinen jos kulmasi ovat ohuet, ovat vaikeasti hallittavissa tai kasvavat alaspäin.

Laminointi kestää kulmissa 3-6 viikkoa, minkä jälkeen käsittely voidaan uusia.Ripsienpidennykset

Ripsienpidennykset tuovat katseeseen säihkettä ja intensiivisyyttä. Jokaiseen omaan ripseen kiinnitetään ripsikuitu, jolloin saadaan näyttävä lopuutulos ilman ripsiväriä. Kuidut liimataan ripsienpidennnyksille tarkoitetulla erikoisliimalla.

Ripsienpidennykset helpottavat aamujasi ja tunnet olosi kauniiksi vuorokauden ympäri.

Pidennysten huoltoväli on noin 3 viikkoa. 

Sokerointi

Sokerointi on tehokas ja hygieeninen tapa poistaa häiritseviä ihokarvoja. Sokeroinnilla saadaan vähennettyä ja heikennettyä karvoitusta tehokkaasti. Säännöllinen sokerointi myös hidastaa karvojen kasvua ja tekee niistä hennompia. Sokerointi sopii sekä naisille että miehille!

Kädet ja kynnet

Kauniit kädet ja kynnet huomataan.

Studio LUXilta löydät klassisen manikyyrin, geelilakkaukset ja parafiinihoidot.

Jalkahoidot

Säännöllinen jalkahoidoissa käynti auttaa ennaltaehkäisemään jalkojen ihon ja kynsien ongelmia. Valikoimasta löydät sekä klassisen jalkahoidon että LUXus jalkahoidon.

Hieronnat

Hieronta tuo hyvän mielen, vähentää stressiä ja ennaltaehkäisee erilaisia vaivoja. Valikoimasta löydät klassinen koko vartalon hieronnan, kuumakivihieronnan ja niska-hartiahieronnan.

Lahjakortti

Lahjakortti on toivottu lahja moneen tilanteeseen ja juhlaan. Voit ostaa lahjakortin lähes kaikkiin palveluihini joko Gifti-verkkokaupasta tai suoraan hoitolalta.

Polttarit ja naistenillat

Suunnitteletko kaveriporukalla tai yrityksellesi hemmottelu- tai virkistyspäivää? Oletteko järjestämässä polttareita ja haluaisitte morsiamelle hemmotteluhetken? Studio LUX haluaa olla mukana tekemässä teidän päivästä rentouttavan.