Jalkahoidot

Jalkojen hyvinvointi on merkittävä osa kehomme kokonaishyvinvointia. Käytämme suurimman osan valveillaoloajastamme jalkojemme päällä. Säännöllinen jalkahoidoissa käynti auttaa ennaltaehkäisemään jalkojen ihon ja kynsien ongelmia. Jos laiminlyöt jalkojesi hoitoa, jaloissa alkaa tapahtua pysyviä muutoksia.

Kosmetologi hoitaa tervettä ihoa ja  auttaa ennaltaehkäisemään jalkojen ihon ogelmia. Mikäli jaloissasi on terveydellisiä ongelmia kuten sisäänkasvanut kynsi tai jalkasieni, suosittelen kääntymään jalkojenhoitajan puoleen.

Jalkahoidon yhteydessä voidaan tehdä perinteinen kynsien lakkaus tai varpaankynsien geelaus. Hoitovalikoimasta löytyy myös lämmittävä parafiininaamio, joka voidaan tehdä omana hoitona tai jalkahoidon yhteydessä.

Studio LUXin valikoimasta löytyy hemmottelevat SPA jalkahoidot, varpaankynsien geelaukset ja parafiinihoidot jaloille.

Spa jalkahoito

Spa jalkahoito on täydellinen valinta silloin kun haluat hemmottelua, eikä jaloissasi ole ongelmakohtia. Spa jalkahoito on myös täydellinen valinta kuiville jaloille.

Hoitoon kuuluu jalkakylpy, jalkojen kuorinta, kynsien lyhennys ja viilaus, pitkä ja rentouttava jalkahieronta, kosteuttava jalkanaamio ja jalkavoide.

Kuorinta poistaa kuollutta ihosolukkoa ja vilkastuttaa verenkiertoa. Naamio sisältää ihoa kosteuttavia, pehmentäviä ja ravitsevia ainesosia.

Hoito on ihanan miellyttävä ja hellävarainen.

LUXus jalkahoito

Hoitoon kuuluu jalkakylpy, jalkojen kuorinta, kovettumien poisto, kynsien ja kynsinauhojen siistiminen, parafiininaamio, jalkahieronta ja varpaankynsien lakkaus.


Varpaankynsien geelaus

Haluatko varpaankynsille upean, kiiltävän ja siistin lakan, joka kestää siistinä useamman viikon?

Geelilakkaus on terveelle luonnonkynnelle tehtävä lakkaus. Geelikerros on ohut ja se kovetetaan LED valossa. Lopputulos on luonnollinen ja miellyttävä.

Geelilakkauksella ei voida tehdä lisää pituutta tai muuttaa kynnen muotoa.

Geelilakkaus kestää kynsissä oman kynnen kasvun mukaan noin kaksi kuukautta.

Geelilakkaus on ihanteellinen vaihtoehto varsinkin kesällä ja lomamatkoilla.

Parafiinihoito jaloille

Parafiini on syväkosteuttava ja ihoa ravitseva hoito. Se on erinomainen vaihtoehto kipeille, kuiville  ja paleleville jaloille.

Parafiini lämmittää, hoitaa ihoa, vilkastuttaa verenkiertoa ja parantaa paikallista aineenvaihduntaa. Parafiini vahvistaa kudoksia ja vähentää kuivuudesta johtuvia ryppyjä.

Parafiinin pitkävaikutteinen lämpö auttaa kipeisiin niveliin ja kudoksiin ja sitä käytetäänkin reuman hoitoon sen kipua, tulehduksia ja jäykkyyttä lievittävien ominaisuuksien vuoksi.

Parafiinihoito voidaan tehdä omana hoitona tai toisen hoidon yhteydessä.

Hoitoon kuuluu ihon kuivaharjaus, lämpimät kääreet, jalkavoide, parafiininaamio ja loppuvoide.